Irányított kapszula endoszkópia

2015. 12. 27. 21:31

A mágneses kapszula endoszkópos rendszer két kis belső mágnest tartalmazó kapszula endoszkópból és egy külső mágneses mozgató karból áll.

Kapcsolódó képek

img_default_alt

 A MiroCam Navi mágneses kapszula endoszkóp egy olyan mozgatható kapszula endoszkópos rendszer, melynek alkalmazásával a kapszula endoszkóp gyomorürülési üteme meggyorsítható, ezáltal a kapszula vizsgálat gasztroparesises (gyomorhűdés) és pylorus spasmusos (gyomorszáj szűkület) betegekben is könnyen, további endoszkópos beavatkozás nélkül is elvégezhető. A MiroCam Navi rendszer egyrészt egy kettős mágnest tartalmazó, széles látószögű kapszula endoszkópból, másrészt egy erős külső mozgató mágneskarból áll. Utóbbi asszimetrikus tervezése lehetőséget ad a mágneses kapszula testüregekben történő tetszőleges irányú mozgatásához és fiziológiás megtöretéseken vagy szűkületeken való átjuttatásához.

Navigációs kapszulával a gyomor és vékonybél vizsgálható, a normál vékonybél kapszulánál könnyebben kezelhető. Ellentétben a normál vékonybél kapszulával, nem csak a belek természetes mozgása által halad a tápcsatornában, hanem külső mágneses tér segítségével a vizsgáló által tetszőlegesen mozgatható. Így a problémásabb szakaszok vizsgálata lerövidíthető, vagy ha szükséges meghosszabítható.

Telefon: ,
Fax: E-mail: recepcio@endo-kapszula.hu
Adatkezelési tájékoztató