A vastagbél szűrés fontossága!

2012. 05. 13. 7:21

Remekül érzi magát, kitűnő étvágya van és éppen ma lett ötven éves ... - akkor Ön a vastagbélrák összes jellegzetes tünetével rendelkezik!

Kapcsolódó képek

Végbél rák - Arány Vastagbél rak szures Polyp

Amerikai Ráktársaság felvilágosító kampányában így figyelmezteti az embereket, ugyanis a vastagbél daganat lappangva és lényegében tünetmentesen kezdődik, és amikor már tüneteket okoz (vérszegénység, étvágytalanság, fogyás vagy véres széklet) akkor általában már késői és áttéteket adó, praktikusan gyógyíthatatlan betegségről van szó.

 
Az utóbbi 30 évben a végbél- és vastagbélrákos megbetegedések száma több mint 4-szeresére emelkedett! 
2005-ben Magyarországon több mint 9000 új vastagbél és végbél daganatot diagnosztizáltak, vagyis napi 25 beteget.
A betegség áldozatainak száma pedig közel 5000 évente. 
 

 

Önnek feltétlenül szüksége van savtagbél szűrésre, ha : 1 volt már Önnek vastagbél polypja, vagy kezelték-e már vastagbél rák miatt, 2 volt már Önnek korábban méh, vagy petefészek daganata, 3. korábban Önt hosszú évek óta fennálló krónikus, fekélyes vastagbélgyulladás (colitis ulcerosa) illetve a vastagbél Crohn-betegség miatt kezelték vagy gondozták, 4. jelenleg is Önnek hosszú évek óta fennálló krónikus, fekélyes vastagbélgyulladása (colitis ulcerosa) illetve a vastagbél Crohn-betegsége van, 5. egy első fokú, vérszerinti rokonának (szülő, testvér, gyermek) volt már vastagbél rákja vagy többszörös polipja, az Ön családjában több, vérszerinti rokonban fordult elő vastagbél polyp vagy vastagbél rák, 6. közvetlen családtagjánál (szülő, testvér, gyermek) 50 éves kor előtt jelentkezett a vastagbél daganatos betegség, 7.az Ön családjában fiatalkori vastagbél polipózis (FAP) fordult elő (számtalan polip képződése a vastagbélben), 8. az Ön családjában egyértelműen öröklődik a vastagbélrák!

Telefon:
E-mail: recepcio@endo-kapszula.hu